inici
  

Què tinc ací baix?


Per entendre la sexualitat.

Rosa Sanchis i Enric Senabre. 

Il·lustracions d'Anna Ruiz

Col. Claus per entendre el món, 5.   

Bullent, Picanya, 2005.

Contraportada

Penses que les xiques no han de prendre la iniciativa en qüestions amoroses i sexuals? Li has dit a cap xic maricó per fer coses suposadament “de dones”?, o homenot a una xica per fer-ne d’homes? Creus que l’homosexualitat és una malaltia? Et preocupa la grandària del penis? Quan una xica diu no, vol dir que s’ha d’insistir?


Si has contestat afirmativament alguna de les preguntes, potser et convindria revisar la idea que tens —i que t’han transmés— de la sexualitat. Però si ets de les persones que pensen que el sexe és un fet natural, saludable i plaent, i que mai s’acaba d’aprendre, aquest és també el teu llibre. Perquè pensar i parlar sobre la sexualitat, la comunicació i el plaer que reporta, et farà gaudir-ne molt més.

 

Claus per a entendre el món

La col·lecció “Claus per a entendre el món” té per objectiu aproximar el lector i a la lectora jove a un seguit d’aspectes que envolten la seva vida quotidiana i sobre els quals necessita elements d’anàlisi per entendre’ls i formar-se’n una opinió. Es tracta de temes com ara la immigració, el racisme, la globalització, la sexualitat, el medi ambient, el feminisme, l'educació, etc.

que_tinc_aci_baix