Autora

 BLOgS        EDUCACIÓ SEXUAL        MEDIACIÓ        VALENCIÀ        Inici
Rosa Sanchis Caudet és professora de català a l'IES Isabel de Villena de València, i des de fa més de vint anys imparteix educació afectivosexual a l’alumnat de Secundària i Batxillerat, i també cursos de formació per al professorat.

És coautora de Sexualidad y adolescencia (Rialla, 2005) i de l'assaig sobre la sexualitat Què tinc ací baix? (Bullent, 2005, també en castellà), dirigit al públic adolescent.

Amb Tot per amor? Una experiència educativa contra la violència a la dona va ser guardonada amb el Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2005 i amb el IX Premi Melchor Botella de Renovació Pedagògica (publicat en castellà a Octaedro i en català a Rosa Sensat).

Amb Abril no és un més (Tàndem, 2008) i Primavera per a Palmer (Tàndem, 2008) s’inicia en la narrativa per a adolescents amb la sexualitat, en el primer, i el bullying, en el segon com a eixos temàtics.

Des de 2009 treballa l'educació sexual a l'aula a través del blog Karicies (karicies.blogspot.com), on incorpora textos i llenguatges propers a la cultura popular adolescent. Fruit d’aquesta tasca educativa és el Premi Enric Soler i Godes 2010 d’Experiències pedagògiques a l’escola, i la publicació de l’assaig karicies.com (Edicions 96, 2012).


És coordinadora i autora, juntament amb Xaro Altable, de la guia d'educació afectivosexual per a Secundària, Batxillerat i Cicles formatius "Els nostres cossos, els nostres drets", publicada per la Conselleria d'Educació l'any 2018.