Autora

 BLOgS        EDUCACI SEXUAL        MEDIACI        VALENCI        Inici
Rosa Sanchis Caudet s professora de Valenci a l'IES Lluis Vives de Valncia, encara que actualment treballa d'assessora a la UEO d'Igualtat i Diversitat de Valncia. Des de fa ms de vint-i-cinc anys imparteix educaci afectivosexual a lalumnat de Secundria i Batxillerat, i tamb cursos de formaci per al professorat.

s coautora de Sexualidad y adolescencia (Rialla, 2005) i de l'assaig sobre la sexualitat Qu tinc ac baix? (Bullent, 2005, tamb en castell), dirigit al pblic adolescent.

Amb Tot per amor? Una experincia educativa contra la violncia a la dona, va ser guardonada amb el Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2005 i amb el IX Premi Melchor Botella de Renovaci Pedaggica (publicat en castell a Octaedro i en catal a Rosa Sensat).

Amb Abril no s un ms (Tndem, 2008) i Primavera per a Palmer (Tndem, 2008) sinicia en la narrativa per a adolescents amb la sexualitat, en el primer, i el bullying i la masculinitat, en el segon com a eixos temtics.

Des de 2009 treballa l'educaci sexual a l'aula a travs del blog Karcies, espai de creaci i debat que possibilita incorporar materials audiovisuals propers a la cultura adolescent. Fruit daquesta tasca educativa s el Premi Enric Soler i Godes 2010 dExperincies pedaggiques a lescola, i la publicaci de lassaig karicies.com (Edicions 96, 2012).


s coordinadora i autora, juntament amb Xaro Altable, de la guia d'educaci afectivosexual per a Secundria i Batxillerat "Els nostres cossos, els nostres drets", publicada per la Conselleria d'Educaci l'any 2018.

L'any 2020 va guanyar el Premi de novella Isabel de Villena, concedit per l'Ajuntament de Valncia, amb l'obra Isabel escrigu lo llibre. L'any 2022 va guanyar el Premi Extraordinari de Narrativa Juvenil Alzira Capital Cultural Valenciana amb l'obra de misteri Cintur de sang. Ambdues novelles volen ser un homenatge a la pensadora i escriptora valenciana Isabel de Villena, personatge clau del segle XV valenci.